Νταμπλίνγκ Τριαλς |

Νταμπλίνγκ Τριαλς | Επιτέλους στην εποχή της παρασκευής νταμπλίνγκ
Αυτό ήταν στο πρόγραμμα πριν μερικούς μήνες, αν θυμάστε από τις ιστορίες. Αρχικά σκόπευα μόνο να βγάλω μερικές φωτογραφίες, αλλά στη μέση της διαδικασίας, ήταν τόσο καλό που δεν θα μπορούσα να μην το καταγράψω.
Έχω δοκιμάσει να κάνω νταμπλίνγκ με φίλους μερικές φορές πριν από αυτό, αλλά όταν έφτανα στο στάδιο του πτυχώματος, έκανα πάντα ένα φοβερό έργο και εγώ το έβαζα γρήγορα, καταλήγοντας στην ιδέα ότι αυτά τα μικρά πτυχώματα δεν ήταν για εμένα. Αυτή τη φορά όμως είπα να το παλέψω, είδα πολλά βίντεο ξανά – ευχαριστώ @littlefatboyfrankie – και μετά από λίγο καταφέραμε επιτέλους κάτι. Σίγουρα είναι κάτι που οι χειροπέδες αναπτύσσουν μια τεχνική με την πάροδο του χρόνου και αν και δεν είναι τέλεια, απόλαυσα πραγματικά τη διαδικασία.
Για τη γέμιση, ανάκαμψα μαζί χυμένο χοιρινό, καλαμπόκι, λάχανο, λεμονόχορτο, πράσινες κρεμμύδες, τζίντζερ και σκόρδο και ψήθηκαν τα νταμπλίνγκ με τη μέθοδο του ποτστίκερ αφού πτυχώθηκαν. Και θυμάστε εκείνη τη ντομάτα μαρινάρισμα με πιπεριά; Μαντέψτε ταιριάζει τόσο τέλεια.
Τόσο πολλοί τύποι πτυχώσεων και γεύσεων που θέλω να δοκιμάσω, ίσως μια μικρή σειρά νταμπλίνγκ αν πάνε καλά. Αυτή τη φορά δεν έχω συνταγή για να μοιραστώ καθώς αυτό ήταν περισσότερο για μάθηση, αλλά σύντομα θα μοιραστώ ένα ωραίο ρολό.