Τηγανίτες Πανεέρ με Φρέσκο Κρεμμύδι |

Τηγανίτες Πανεέρ με Φρέσκο Κρεμμύδι |
Αυτές οι τηγανίτες με πράσινα κρεμμύδια και πανίρ είναι λίγο διαφορετικές από τις παραδοσιακές τηγανίτες με πράσινα κρεμμύδια, αλλά αυτό δεν είναι ποτέ κακό. Αν και δεν είναι τόσο λεπτές επειδή περιλαμβάνεται γιαούρτι στη ζύμη, είναι πιο μαλακές και μπορείτε ακόμα να απολαύσετε μία ικανοποιητική διάσπαση από αυτές.

Η ξεθωριά στα κρεμμύδια είναι ΜΙΑ ΚΑΛΗ πράξη, οπότε μην φοβάστε – αναδεικνύουν τις καπνιστές γλυκές γεύσεις που ταιριάζουν καλά με το τυρί. Αν δεν είστε εξοικειωμένοι με το πανίρ, είναι ένα πιο μαλακό γαλακτοκομικό τυρί που είναι εξαιρετικό στο να πάρει ισχυρές γεύσεις!

Το καλύτερο μέρος της διαδικασίας (και σχεδόν το λόγο για τον οποίο τα έφτιαξα) είναι το πηλίκωμα της ζύμης. Έτσι τα τηγανίτες καταλήγουν να έχουν τα στρώματά τους όταν αναπτύσσονται – ανακάλυψα ότι να τυλίγετε αυτές με πάχος 1/4 ίντσας είναι τέλειο. Θα μπορούσατε να τις κάνετε πιο λεπτές, αλλά τα στρώματα εξαφανίζονται όσο λεπταίνουν.

Μπορείτε να τις απολαύσετε από μόνες τους με σάλτσα για βουτήγματα, αλλά λειτουργούν επίσης υπέροχα με πάνωθε πιθανότητα ένα ψητό αυγό ή δίπλα σε ένα στραγγιστό guac ν’ peppe.