Έχω επίσημα μάθει την τέχνη του να ταιριάζω το φαγητό με το πως αισθάνομαι.

Έχω επίσημα μάθει την τέχνη του να ταιριάζω το φαγητό με το πως αισθάνομαι.

Χαρούμενο Φθινόπωρο!

Έμπνευση από τα Χριστούγεννα τον Ιούλιο, τα διακοσμητικά μου για το Halloween θα είναι επίσης εγκατεστημένα για 2 μήνες!

Τώρα πίσω στο πρωινό μας με σκεύος με άνθρακες εμπνευσμένο, αν σας αρέσουν οι άνθρακες σαν τα φύλλα που τρίζουν κάτω από τα πόδια σας, μην διστάσετε να ψηθούν τα γλυκά πατάτες. Το σπανάκι και το μήλο ανταποκρίθηκαν καλά στην επιπλέον θερμότητα.

1️⃣Πλύντε και στεγνώστε τα φρέσκα προϊόντα. (Παραλείψτε το σπανάκι εάν είναι προπλυμένο.)

2️⃣Ξεφλουδίστε και κόψτε σε μικρά κυβάκια τη γλυκιά πατάτα· τοποθετήστε σε μια μικρή κατσαρόλα, καλύψτε με ζεστό νερό (από τη βρύση) και βράστε σε ισχυρή φωτιά. Μόλις αρχίσει να βράζει, μειώστε τη φωτιά και βράστε, ανακατεύοντας περιοδικά, μέχρι να μαλακώσει για 6-8 λεπτά· στραγγίστε και αφήστε στην άκρη.

3️⃣Ταυτόχρονα, ξεφλουδίστε και κόψτε σε μικρά κυβάκια το κρεμμύδι; τοποθετήστε σε ένα μικρό μπολ.

4️⃣Κόψτε τις λουκάνικες σε ½-ιντσών πάχος και προσθέστε στο μπολ με το κρεμμύδι.

5️⃣Προθερμάνετε ένα τηγάνι σε μέτρια-υψηλή φωτιά.

6️⃣Μόλις το τηγάνι είναι ζεστό, προσθέστε λάδι και ανακινήστε για να επικαλυφθεί ολόκληρη η επιφάνεια. Προσθέστε το κρεμμύδι και τις λουκάνικες. Μαγειρέψτε, ανακατεύοντας περιοδικά, μέχρι το κρεμμύδι να μαλακώσει και οι λουκάνικες να ζεσταθούν για 4-5 λεπτά.

7️⃣Εν τω μεταξύ, τέταρτο, κομμένο και κομμένο σε μικρά κυβάκια μήλο.

8️⃣Όταν το λουκάνικο είναι έτοιμο, μειώστε τη φωτιά στο μέτρο και προσθέστε τη γλυκιά πατάτα και το μήλο στο τηγάνι. Μαγειρέψτε, ανακατεύοντας περιοδικά, μέχρι το μήλο να μαλακώσει για 3-4 λεπτά.

9️⃣Όταν το μήλο είναι μαλακό, προσθέστε το σπανάκι στο τηγάνι με με τα χέρια σας, περιμένοντας το σπανάκι να μαραθεί ελαφρώς πριν προσθέσετε το επόμενο μερίδα.

🔟Χυμό λεμονιού στο τηγάνι, περιχύστε με αλάτι και ανακατέψτε για να συνδυάσετε. Αφαιρέστε από τη φωτιά.

1️⃣1️⃣Για να σερβίρετε, μοιράστε τις λουκάνικες και τα λαχανικά ανάμεσα σε πιάτα ή μπωλ.